Tafels

4 cm dik massief eiken. Afwerking is met non-visible oil. Olie die je niet ziet… maar het hout is wel beschermd!! En het voordeel van deze afwerking is dat het overschilderbaar is. Maar laat het voorlopig maar zo, het is prachtig!!

Zeer lange familietafel, afmeting 3,20 cm bij 90 cm. Blad is geheel van massief eiken 40 mm dik. Doordat de metalenpoten doorlopen in het blad geeft dit een unieke uitstraling. Uiteraard in alle maten mogelijk.

 

Een eettafel voor buiten. Met een blad van Douglas houten balken verlijmd. Spin onderstel van metaal, voorzien van een buiten coating. Naar wens van de klant op maat gemaakt.

 

Eiken ronde eettafel, blad doorsnede 140 cm. Voorzien van een zwart metalen spinpoot, zwart gepoedercoat. Ideaal voor een gezinswoning waar de ruimte beperkt is.

 

Eiken rechthoek blad 260 x 100 cm. Voorzien van metalen wit gecoat op maat gemaakt onderstel. Je ziet alles is mogelijk.

 

Massief eiken blad 220 x 100 cm. Voorzien van metalen 4 poots frame geheel wit gecoat. Een ideale gezinstafel.

 

Stamtafel geheel van dikke steigerplanken gemaakt. Afmeting 300 x 100 cm. 

 

Ook voor onderstellen op maat kun je bij ons terecht. Een zwarte spinpoot met een gedraaide koker. Elegant en toch stoer in combinatie met een massief eiken blad.