Houten meubels op maat

De mogelijkheden van hout zijn eindeloos. Van wandplank en kapstok tot stamtafel en lounge-set. Met mooie stalen accenten of bijpassende kussen. Voor een leven lang plezier. Duurzamer en waardevoller kan bijna niet. Laat je inspireren door de houten meubels op maat van de Gasten van Hout.

Wandmeubel

Handig houten wandmeubel. Zoek jij een mooi en duurzaam houten wandmeubel op maat. We gebruiken er massief eikenhout voor van 4 cm dik. Met een maximale diepte van 25 cm en lengte in overleg. De wandplank kun je blind monteren of voorzien van stoere industriële beugels. Liever een mooie wandkast op maat?
Die maken we natuurlijk ook!

TV-dressoir

Je huidige tv-dressoir beu? Wij maken die weer helemaal trendy met een massief eiken paneel helemaal op maat. Naar keuze afgewerkt met een matte transparante non-visible lak, waardoor je de natuurlijke uitstraling van hout behoudt.

Barnwood deur

Barnwood deur, een stoere schuifdeur vervaardigd van douglashout of oude steigerhouten planken en oud én geleefd gemaakt. Niets is standaard en word derhalve op maat gemaakt passend bij uw wensen en interieur.