Unieke houten tafels op maat

Aan tafel gebeurt het. Hier voer je de fijne gesprekken, maak je de mooie plannen, geniet je van het eten en van elkaar. Hier deel je lief en leed. Daar hoort een tafel bij die precies bij jullie past. Gasten van Houten maakt die geweldige houten tafel voor je. Van kwalitatief, duurzaam en massief hout en volledig op maat. Met het onderstel van jouw keuze. En met de perfecte afwerking. Een unieke houten tafel. Voor unieke mensen.

Houten tafel in elke maat

Houten eettafel in elke maat: een rechte houten tafel, ovale houten tafel, ronde houten tafel, Deens ovalen houten tafel of een houten tafel met een unieke afmeting. Gasten van Hout maakt het allemaal. Laat ons je wensen weten en wij maken wat jij nodig hebt.

Robuuste boomstamtafel

Robuuste boomstamtafel: zoek jij een stoere houten tafel? Kies dan voor een robuuste boomstamtafel. Op maat, gemaakt van massief eikenhout of Suar hout. Duurzame en kwalitatief uitstekende houtsoorten met een warme en natuurlijke uitstraling. Wij selecteren de houtsoorten persoonlijk zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Design tafel

Houten designtafel: val jij meer op een strakke, houten designtafel? Met bijvoorbeeld stalen poten? Ook die maken we op maat en van de beste houtsoorten.

steigerplanken tafel

Steigerplanken tafel: stamtafel geheel van dikke steigerplanken gemaakt, een perfecte tafel voor het hele gezin.

Een eettafel voor buiten

Een eettafel voor buiten: met een blad van Douglas houten balken verlijmd. Spin onderstel van metaal, voorzien van een buiten coating. Naar wens van de klant op maat gemaakt.

Eiken ronde eettafel

Eiken ronde eettafel: blad doorsnede 140 cm. Voorzien van een zwart metalen spinpoot, zwart gepoedercoat. Ideaal voor een gezinswoning waar de ruimte beperkt is.